Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Margareta Paslaru selectiuni-playlist PROVIDENTA album de autor in beneficiul Asociatiei Nevazatorilor


Selectiuni - playlist PROVIDENTA album de autor Margareta Paslaru
in beneficiul Asociatiei Nevazatorilor.

CD-ul include alte 12 titluri,  proza, concerte live, o arhiva sentimentala la cererea admiratorilor fideli. Foto, Lucian Nastase
https://www.youtube.com/playlist?list=PLZ4mUH7fPKsimJeWp-jJE-TMvGTc8n_QA


Fericită coincidență! 2018 marchează marea unire, 90 de ani de Radio, iar pentru mine 60 de ani activi, de la debutul care a creat un impact durabil. În 1968 serbam primii zece ani One-woman show cu trupa Rolf Albricht; aveam 25 de ani. Peste Ocean, am recapitulat 40 de ani activi prin recitalul 'Vine, vine Margareta' 1998, turneu în Canada și USA cu trupa Radu Goldiș.
 Numeroase CD-uri au inclus compilații cu piesele celor 65 de compozitori care m-au solicitat, prin urmare, anul acesta vă dăruiesc proprii compoziții izvorâte din preaplinul frământărilor.
 
Risc de când mă știu, cu fiecare primă audiție, cu fiecare emisiune TV, cu fiecare compoziție, risc. Longevitatea creatoare, activitatea neîntreruptă pe multiple planuri, a perpetuat dinamica maturității roditoare. Un sâmbure de nebunie aprinde imaginația, induce starea de transă.
 
Vorba ceea, câte petale, tot atâtea melodii născute din stări sufletești. Noi duete, premiere discografice, muzică live din spectacol, la rubrica "arhivă sentimentală". O constanta în diversitatea albumului rămâne starea descrisă de poetul Virgil Carianopol, în care m-am regăsit:
"Sunt flacără, sunt jar, sunt pară, merg printre oameni luminând...Și ard și ard așa într-una...(compoziția Flăcări) Urme s-au păstrat în memoria afectivă a publicului, în media.
Visătoarea care luptă pentru visele sale, vă invită să vă procurați albumul aniversar 'Providența' în beneficiul Asociației Nevăzătorilor.
* Detalii despre colaboratori, in curand :)
 
MOTTO: În tinerețe ne străduim să ne facem un nume
La maturitate trebuie să folosim 'numele' spre binele altora
W

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog